Natural Quercetine Natural Super Quercetine

Natural Super Quercetine

Met Natuurlijke Vitamine C en Zink

Merk: Natural Quercetine

Op voorraad

Quercetine is een flavonoïde en een krachtige antioxidant die verantwoordelijk is voor de kleur van fruit en groenten, en komt wijdverbreid in kleine hoeveelheden voor in het plantenrijk. Natural Super Quercetine is speciaal gedoseerd en samengesteld met hoogwaardige natuurlijke Acerola Vitamine C en Zink Picolinaat om optimaal te kunnen profiteren van de positieve effecten van Quercetine.

 • Unieke Quercetine Formule met Vitamine C en Zink
 • Ondersteunt het immuunsysteem
 • Activeert het afweersysteem
 • Nederlands merkproduct
 • Geschikt voor vegetariërs en veganisten
 • Gratis verzending

28,95

23,90

+ -
Voor 22:59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
 • Bestel 3 of meer voor 20,32 per stuk en bespaar 15%
 • Bestel 6 of meer voor 17,93 per stuk en bespaar 25%

 • Beschrijving
 • Ingrediënten
 • Gebruik

Beschrijving

Quercetine behoort tot de familie van plantaardige verbindingen bekend als flavonoïden. Deze flavonoïde komt van nature vaak in combinatie met Vitamine C in kleine hoeveelheden voor in vele soorten groenten en fruit, waaronder appels, uien, knoflook, broccoli, citrusvruchten, en alle rode en paarse vruchten, en vormt de basisstructuur voor veel andere flavonoïden. Veel geneeskrachtige planten hebben een groot deel van hun werkzaamheid aan de hoge concentratie van quercetine te danken. Van alle flavonoïden die zijn ontdekt is tot op heden Quercetine de meest actieve gebleken. De gemiddelde inname in Nederland wordt geschat op 20 mg quercetine per dag. Met een voedingssupplement is dit goed te verhogen. Dankzij een unieke formule, dosering en samenstelling met hoogwaardige natuurlijke acerola vitamine C en zink picolinaat wordt de Quercetine beter opgenomen in het lichaam. Natural Super Quercetine bevat 500mg Quercetine per dagdosering.

Ingrediënten

Inhoud: 60 vegetarische capsules
Dit product bevat per dagdosering (2 vegacaps):

Quercetine 500mg
Acerola (natuurlijke vitamine C) 50mg
Zink Picolinaat  8mg

Ingrediënten: quercetine dihydraat, HPMC (vegacaps), natuurlijke vitamine C (acerola), zink picolinaat, natuurlijke cellulose.

Natural Quercetine bevat geen allergenen en hulpstoffen en is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Gebruik

- Neem naar behoefte 2 à 3 maal daags 1 vegacaps bij een maaltijd, tenzij anders geadviseerd.
- Natural Quercetine is geschikt voor vegetariërs en veganisten.
- Het gebruik van Quercetine tijdens de zwangerschap of borstvoeding wordt afgeraden.

Afgesloten, droog, donker en koel bewaren. Buiten het bereik van kinderen houden.

Verplichte vermelding krachtens de Warenwet: De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Natural Super Quercetine

“Ondersteunt het immuunsysteem en activeert het afweersysteem”

Reviews

Deel je mening en maak kans op €100,-

“Top supplement, goede dosering en snelle levering.”

Alexander

Natural Quercetine

Quercetine, dat ook wel quercetol wordt genoemd, is een bioflavonoïden die behoort tot de familie van flavonoïden. Dit zijn polyfenolen die bekendstaan om hun krachtige werking als antioxidant. Bioflavonoïden beschikken over een brede werking en uiteenlopende gezondheidseffecten. Naast de werking als natuurlijke antioxidant hebben ze ook een ontstekingsremmende werking en gunstige effecten bij allergie.

Natural Super Quercetine is speciaal gedoseerd en samengesteld met een krachtige combinatie van de hoogste kwaliteit Quercetine, hoogwaardige natuurlijke Acerola Vitamine C en Zink Picolinaat voor een optimale opname in het lichaam. Een groot voordeel van natuurlijke acerola vitamine C is de krachtige samenwerking met Quercetine, daarnaast is het goed voor veel lichaamsfuncties, denk daarbij aan bloedvaten, botten, kraakbeen, energie, huid en immuunsysteem. Zink picolinaat blijkt uit onderzoeken de beste opneembare zink soort en ondersteunt het immuunsysteem, zorgt voor een goede weerstand en helpt de lichaamscellen beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Omdat natuurlijke quercetine in combinatie met natuurlijke acerola vitamine C en zink picolinaat beschikt over vele ondersteunende en beschermende eigenschappen is het nu beschikbaar als voedingssupplement.