Natural Quercetine Dubbel Sterk

Natural Quercetine Dubbel Sterk

Unieke formule ter ondersteuning van het immuunsysteem met 500mg Quercetine per capsule

Merk: Natural Quercetine

Op voorraad

De vernieuwde Natural Super Quercetine Dubbel Sterk van Natural Health is een unieke formule met een hoge dosis van 500mg écht natuurlijke Quercetine per capsule, hoogwaardige natuurlijke Acerola Vitamine C en Zink Picolinaat voor een optimale weerstand en ter ondersteuning van het immuunsysteem. Ook geschikt voor vegetariërs en veganisten en bevat geen allergenen, is glutenvrij en vrij van synthetische vitamines.

 • Hoge dosis natuurlijke Quercetine, Vitamine C en Zink
 • Ondersteunt het immuunsysteem
 • Activeert het afweersysteem
 • Nederlands merkproduct
 • Beste opneembare Zink
 • Actie: 2 stuks 10% korting, 4 stuks 20% korting
 • Gratis verzending

27,60

19,90

+ -
Voor 22:59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
 • Bestel 2 of meer voor 17,91 per stuk en bespaar 10%
 • Bestel 4 of meer voor 15,92 per stuk en bespaar 20%

 • Ingrediënten
 • Beschrijving
 • Gebruik

Ingrediënten

Inhoud: 60 vegetarische capsules
Dit product bevat per dagdosering (1 vegicapsule):

Quercetine 500mg
Acerola (natuurlijke
vitamine C)
125mg
Zink Picolinaat  8mg

Ingrediënten: plantaardige quercetine dihydraat, HPMC (vegacaps), plantaardige vitamine C (acerola), zink picolinaat, natuurlijke cellulose.

Natural Quercetine is glutenvrij en bevat geen allergenen en hulpstoffen en is ook geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Beschrijving

Quercetine behoort tot de familie van plantaardige verbindingen bekend als flavonoïden. Deze flavonoïde komt van nature vaak in combinatie met Vitamine C in kleine hoeveelheden voor in vele soorten groenten en fruit, waaronder appels, uien, knoflook, broccoli, citrusvruchten, en alle rode en paarse vruchten, en vormt de basisstructuur voor veel andere flavonoïden. Veel geneeskrachtige planten hebben een groot deel van hun werkzaamheid aan de hoge concentratie van quercetine te danken. Van alle flavonoïden die zijn ontdekt is tot op heden Quercetine de meest actieve gebleken. De gemiddelde inname in Nederland wordt geschat op 20 mg quercetine per dag. Met een voedingssupplement is dit goed te verhogen. Dankzij een unieke formule, dosering en samenstelling met hoogwaardige natuurlijke acerola vitamine C en zink picolinaat is de biologische beschikbaarheid vele malen hoger en wordt de Quercetine beter opgenomen in het lichaam. Natural Super Quercetine Dubbel Sterk bevat nu 500 mg Quercetine per capsule.

Gebruik

- Neem naar behoefte 1 à 2 maal daags 1 vegacaps bij een maaltijd, tenzij anders geadviseerd.
- Natural Super Quercetine is geschikt voor vegetariërs en veganisten.
- De vegacaps zijn gemakkelijk in te nemen, maar kunnen ook eenvoudig opengemaakt worden. De inhoud kan dan vermengd worden met voeding of opgelost worden in bijvoorbeeld water of yoghurt.
- Het gebruik van Quercetine tijdens de zwangerschap of borstvoeding wordt afgeraden.
- Geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar, maximaal een halve capsule per dag.

 

Afgesloten, droog, donker en koel bewaren.

Verplichte vermelding krachtens de Warenwet: De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Dubbel Sterk

“Ondersteunt het immuunsysteem en activeert het afweersysteem”

Reviews

Deel je mening en maak kans op €100,-

“Geweldig supplement, na het innemen, snel resultaat, heel tevreden over Natural super Quercetine”

Corrie Veenstra

“Super product. Ik gebruik het nu ongeveer drie jaar en in die tijd niet ziek geweest. Wel een keer een lichte verkoudheid opgelopen in de corona tijd waardoor ik niet op het werk mocht komen. Ik heb me, zeer tegen al mijn principes laten testen. Test was uiteraard negatief. Ik kan het iedereen aanraden. Het zou mooi zijn als de overheid ook overtuigt raakt dat naturalquercetine bijdraagt aan een gezonde en veel minder kwetsbare bevolking.”

Peter Weitgraven

“De samenstelling van jullie product geeft mij om meerdere redenen een warm gevoel. Hopelijk besluiten jullie om in de toekomst meer van zulke hoogwaardige supplementen te gaan verkopen. ”

Hans Huskens

“Prima samenstelling, goede prijs.”

Jan

“Ideale en complete Quercetine supplement, vooral in deze tijden.”

Chantal

“Top supplement, goede dosering en snelle levering.”

Alexander

Quercetine kopen

Wilt u graag quercetine kopen? Dan bent u op deze pagina op het juiste adres! Natural Super Quercetine is namelijk de beste keuze omtrent voedingssupplementen waarin quercetine zit verwerkt. Natural Super Quercetine is compleet plantaardig en natuurlijk, dus ook geschikt voor veganisten!

Wat is quercetine?

Quercetine, ook quercetol of quercetin genoemd, is een bioflavonoïden die behoort tot de familie van flavonoïden. Dit zijn polyfenolen die bekendstaan om hun krachtige werking als antioxidant. Het is een plantaardige stof die in een aantal groenten, planten en vruchten voorkomt en veroorzaakt bij sommige planten, vruchten en groenten een rode kleur. Dit is onder andere bij appels, rode bloemen en rode ui het geval. Een aantal andere voorbeelden van waarin quercetine voorkomt zijn: boerenkool, dille, zwarte pruimen en zoete aardappel. Deze plantaardige stof is een krachtige en natuurlijke antioxidant. Daarnaast heeft deze stof ook een ontstekingsremmende en histamine verlagende werking en vermindert het symptomen van allergieën.

Hoe kun je quercetine binnenkrijgen?

Er zijn twee verschillende manieren om deze stof binnen te krijgen.

Door middel van voeding

Uiteraard kunt u deze plantaardige stof binnenkrijgen door voedsel te eten waarin het voorkomt. Naast de al eerder opgenoemde planten, groenten en vruchten komt deze bioflavonoïden ook voor in:

 • Citrusvruchten;
 • Knoflook;
 • Kappertjes;
 • Broccoli;
 • Waterkers;
 • Carobvezel;
 • Koriander;
 • Radicchio;
 • Cranberries;
 • Boekweit;
 • En alle rode en paarse vruchten.

Door middel van voedingssupplementen

Bioflavonoïden, dus ook quercetin, lossen helaas slecht op in water. Hierdoor wordt quercetine die je door middel van voedsel binnenkrijgt erg slecht door het lichaam opgenomen. Bij een normaal, gezond voedingspatroon krijgt u ongeveer 5 tot 40mg quercetine binnen. Echter, hoe meer quercetin u dagelijks binnenkrijgt hoe beter dit is voor uw gezondheid.

Om toch voldoende van deze stof binnen te krijgen, kunt u ervoor kiezen om de stof door middel van voedingssupplementen in te nemen, oftewel de Natural Super Quercetine. Doordat de Natural Super Quercetine capsules veel meer quercetine bevatten dan voedsel, krijgt u dankzij de capsules ook veel meer van deze stof binnen. Op deze pagina kunt u Natural Super Quercetine kopen.

Wat is Natural Super Quercetine Dubbel Sterk?

Natural Super Quercetine Dubbel Sterk is speciaal gedoseerd en samengesteld met een krachtige combinatie van een hoge dosis van 500mg van de hoogste kwaliteit Quercetine per capsule, hoogwaardige natuurlijke Acerola Vitamine C en Zink Picolinaat voor een optimale opname in het lichaam. Een groot voordeel van natuurlijke Acerola Vitamine C is de krachtige samenwerking met Quercetine, daarnaast is het goed voor veel lichaamsfuncties, denk daarbij aan bloedvaten, botten, kraakbeen, energie, huid en immuunsysteem. Zink Picolinaat blijkt uit onderzoeken de beste opneembare zink en wordt driemaal beter opgenomen dan andere zink soorten, het ondersteunt het immuunsysteem, zorgt voor een goede weerstand en helpt de lichaamscellen beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Waarom Natural Super Quercetine Dubbel Sterk kopen?

Bij Natural Super Quercetine Dubbel Sterk wordt de hoge dosis van 500 mg quercetine per capsule gecombineerd met natuurlijke acerola vitamine C en zink picolinaat in capsules aangeboden. Dankzij deze combinatie bevat de quercetin vele ondersteunende en beschermende eigenschappen voor het menselijk lichaam. Bovendien bestaat dit voedingssupplement compleet uit plantaardige en natuurlijke stoffen, waardoor deze ook geschikt is voor veganisten.