Natural Quercetine Natural Super Quercetine

Natural Super Quercetine

Unieke formule ter ondersteuning van het immuunsysteem

Merk: Natural Quercetine

Op voorraad

De vernieuwde Natural Super Quercetine Dubbel Sterk van Natural Health is een unieke formule met een hoge dosis van 500mg écht natuurlijke Quercetine per capsule, hoogwaardige natuurlijke Acerola Vitamine C en Zink Picolinaat voor een optimale weerstand en ter ondersteuning van het immuunsysteem. Ook geschikt voor vegetariërs en veganisten en bevat geen allergenen, is glutenvrij en vrij van synthetische vitamines.

 • Natuurlijke Quercetine, Vitamine C en Zink
 • Ondersteunt het immuunsysteem
 • Activeert het afweersysteem
 • Nederlands merkproduct
 • Beste opneembare Zink
 • Actie: 2 stuks 5% korting, 6 stuks 10% korting
 • Gratis verzending

39,60

32,90

+ -
Voor 22:59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
 • Bestel 3 of meer voor 29,61 per stuk en bespaar 10%
 • Bestel 6 of meer voor 27,97 per stuk en bespaar 15%

 • Ingrediënten
 • Beschrijving
 • Gebruik

Ingrediënten

Inhoud: 60 vegetarische capsules
Dit product bevat per dagdosering (1 vegicapsule):

Quercetine 500mg
Acerola (natuurlijke
vitamine C)
125mg
Zink Picolinaat  8mg

Ingrediënten: plantaardige quercetine dihydraat, HPMC (vegacaps), plantaardige vitamine C (acerola), zink picolinaat, natuurlijke cellulose.

Natural Quercetine is glutenvrij en bevat geen allergenen en hulpstoffen en is ook geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Beschrijving

Quercetine behoort tot de familie van plantaardige verbindingen bekend als flavonoïden. Deze flavonoïde komt van nature vaak in combinatie met Vitamine C in kleine hoeveelheden voor in vele soorten groenten en fruit, waaronder appels, uien, knoflook, broccoli, citrusvruchten, en alle rode en paarse vruchten, en vormt de basisstructuur voor veel andere flavonoïden. Veel geneeskrachtige planten hebben een groot deel van hun werkzaamheid aan de hoge concentratie van quercetine te danken. Van alle flavonoïden die zijn ontdekt is tot op heden Quercetine de meest actieve gebleken. De gemiddelde inname in Nederland wordt geschat op 20 mg quercetine per dag. Met een voedingssupplement is dit goed te verhogen. Dankzij een unieke formule, dosering en samenstelling met hoogwaardige natuurlijke acerola vitamine C en zink picolinaat is de biologische beschikbaarheid vele malen hoger en wordt de Quercetine beter opgenomen in het lichaam. Natural Super Quercetine Dubbel Sterk bevat nu 500mg Quercetine per capsule.

Gebruik

- Neem naar behoefte 1 à 2 maal daags 1 vegacaps bij een maaltijd, tenzij anders geadviseerd.
- Natural Super Quercetine is geschikt voor vegetariërs en veganisten.
- De vegacaps zijn gemakkelijk in te nemen, maar kunnen ook eenvoudig opengemaakt worden. De inhoud kan dan vermengd worden met voeding of opgelost worden in bijvoorbeeld water of yoghurt.
- Het gebruik van Quercetine tijdens de zwangerschap of borstvoeding wordt afgeraden.

Afgesloten, droog, donker en koel bewaren. Buiten het bereik van kinderen houden.

Verplichte vermelding krachtens de Warenwet: De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Natural Super Quercetine

“Ondersteunt het immuunsysteem en activeert het afweersysteem”

Quercetine kopen

Natural Quercetine is producent en leverancier van hoogwaardige natuurlijke voedingssupplementen met een onderbouwde, bewezen werking. Juist die wetenschappelijk bewezen werking is voor ons essentieel. Quercetine heeft dan ook veel wetenschappelijke onder