Natural Quercetine ALL-IN-ONE

Natural Quercetine ALL-IN-ONE

Unieke formule ter ondersteuning van het immuunsysteem inclusief natuurlijke vitamine D3 en K2

Merk: Natural Quercetine

Op voorraad

Natural Super Quercetine All-in-One van Natural Health is een unieke formule met écht natuurlijke Quercetine, hoogwaardige plantaardige Vitamine D3 uit korstmos & K2 uit natto, Vitamine C uit acerola en Zink Picolinaat voor een optimale weerstand en ter ondersteuning van het immuunsysteem. Ook geschikt voor vegetariërs en veganisten en bevat geen allergenen, is glutenvrij en vrij van synthetische vitamines.

 • Natuurlijke Quercetine, Vitamine C, D3 & K2 en Zink
 • Ondersteunt het immuunsysteem
 • Activeert het afweersysteem
 • Nederlands merkproduct
 • Beste opneembare Zink
 • Actie: 2 stuks 10% korting, 4 stuks 20% korting
 • Gratis verzending

29,50

21,90

+ -
Voor 22:59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
 • Bestel 2 of meer voor 19,71 per stuk en bespaar 10%
 • Bestel 4 of meer voor 17,52 per stuk en bespaar 20%

 • Ingrediënten
 • Beschrijving
 • Gebruik

Ingrediënten

Inhoud: 60 vegetarische capsules
Dit product bevat per dagdosering (2 vegicapsules):

Quercetine 600mg
Vitamine D3 uit korstmos 50mcg / 2.000 IE
Vitamine K2 (MK7) uit natto 15mcg
Acerola (natuurlijke
vitamine C)
400mg
Zink Picolinaat  8mg

Ingrediënten: plantaardige quercetine dihydraat, HPMC (vegacaps), plantaardige vitamine C uit acerola, plantaardige vitamine D3 uit korstmos (cholecalciferol), plantaardige vitamine K2 uit natto (menachinon-7), zink picolinaat, natuurlijke cellulose.

Natural Quercetine is glutenvrij en bevat geen allergenen en hulpstoffen en is ook geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Beschrijving

Quercetine behoort tot de familie van plantaardige verbindingen bekend als flavonoïden. Deze flavonoïde komt van nature vaak in combinatie met Vitamine C in kleine hoeveelheden voor in vele soorten groenten en fruit, waaronder appels, uien, knoflook, broccoli, citrusvruchten, en alle rode en paarse vruchten, en vormt de basisstructuur voor veel andere flavonoïden. Veel geneeskrachtige planten hebben een groot deel van hun werkzaamheid aan de hoge concentratie van quercetine te danken. Van alle flavonoïden die zijn ontdekt is tot op heden Quercetine de meest actieve gebleken. De gemiddelde inname in Nederland wordt geschat op 20 mg quercetine per dag. Met een voedingssupplement is dit goed te verhogen. Dankzij een unieke formule, dosering en samenstelling met hoogwaardige plantaardige vitamine D3 & K2, acerola vitamine C en zink picolinaat is de biologische beschikbaarheid vele malen hoger en wordt de Quercetine beter opgenomen in het lichaam. Natural Super Quercetine All-In-One bevat 600mg Quercetine en 50mcg Vitamine D per dagdosering.

Gebruik

- Neem 2 maal daags 1 vegacaps bij een maaltijd, tenzij anders geadviseerd.
- Natural Super Quercetine is geschikt voor vegetariërs en veganisten.
- De vegacaps zijn gemakkelijk in te nemen, maar kunnen ook eenvoudig opengemaakt worden. De inhoud kan dan vermengd worden met voeding of opgelost worden in bijvoorbeeld water of yoghurt.
- Het gebruik van Quercetine tijdens de zwangerschap of borstvoeding wordt afgeraden.
- Niet gebruiken in combinatie met bloedverdunners.
- Geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar, maximaal 1 capsule per dag.

 

Afgesloten, droog, donker en koel bewaren.

Verplichte vermelding krachtens de Warenwet: De aanbevolen dosering niet overschrijden.

ALL-IN-ONE

“Ondersteunt het immuunsysteem en activeert het afweersysteem”

Reviews

Deel je mening en maak kans op €100,-

“Werkt echt voor je immuunsysteem.
Sinds ik het gebruik niet 1 keer ziek geweest, nu een tijdje gestopt vanwege andere vitamine supplementen voor mijn haar, maar nu dus meteen de griep te pakken.
Dus voortaan weer aan de Quercetine.”

Joyce

“Erg tevreden, fijn product, normaal gesproken was ik altijd verkouden, dankzij jullie prima voedingssupplement…..is dit volledig van de baan, wat een verrijking en opluchting”

Hilda

“Top product!! Ik raad het iedereen aan die griep/virus en/of verkoudheid heeft. Werkt super.”

Steven

“Super tevreden met deze vitamines. Heb mijn moeder en meerdere dit ook aangeraden en ze slikken ze trouw. Top.”

Miranda de Greeuw

“Heeft ons in ieder geval de winter gezond door geholpen ;-) ! Verder het enige supplement zonder het superschadelijke antiklontermiddel (magnesiumstearaat) en dat was nu juist wat ik zocht!! Bij andere zgn natuurwinkels vind je dit altijd terug en dat moet je dus niet willen. Ik ga dit zeker weer herbestellen.”

Conny Visser

“Gebruik dit mooie middel nu 6 weken. In deze tijd helpt het mij ook uitstekend bij opkomende verkoudheid met keelpijn: binnen een dag over..”

Ina Brouwer

“Geweldige supplementen. De juiste verhouding voor COVID Zelfzorg van dhr. Elens. Heel blij mee!”

Marc

“Topproduct en service, blijf ik nabestellen”

Wouter

“Heel tevreden mee, fijn ook dat er elementair zink picolinaat en vitamine D bij in zit.”

Eva

Quercetine kopen

Wilt u graag quercetine kopen? Dan bent u op deze pagina op het juiste adres! Natural Super Quercetine is namelijk de beste keuze omtrent voedingssupplementen waarin quercetine zit verwerkt. Natural Super Quercetine is compleet plantaardig en natuurlijk, dus ook geschikt voor veganisten!

Wat is quercetine?

Quercetine, ook quercetol of quercetin genoemd, is een bioflavonoïden die behoort tot de familie van flavonoïden. Dit zijn polyfenolen die bekendstaan om hun krachtige werking als antioxidant. Het is een plantaardige stof die in een aantal groenten, planten en vruchten voorkomt en veroorzaakt bij sommige planten, vruchten en groenten een rode kleur. Dit is onder andere bij appels, rode bloemen en rode ui het geval. Een aantal andere voorbeelden van waarin quercetine voorkomt zijn: boerenkool, dille, zwarte pruimen en zoete aardappel. Deze plantaardige stof is een krachtige en natuurlijke antioxidant. Daarnaast heeft deze stof ook een ontstekingsremmende en histamine verlagende werking en vermindert het symptomen van allergieën.

Hoe kun je quercetine binnenkrijgen?

Er zijn twee verschillende manieren om deze stof binnen te krijgen.

Door middel van voeding

Uiteraard kunt u deze plantaardige stof binnenkrijgen door voedsel te eten waarin het voorkomt. Naast de al eerder opgenoemde planten, groenten en vruchten komt deze bioflavonoïden ook voor in:

 • Citrusvruchten;
 • Knoflook;
 • Kappertjes;
 • Broccoli;
 • Waterkers;
 • Carobvezel;
 • Koriander;
 • Radicchio;
 • Cranberries;
 • Boekweit;
 • En alle rode en paarse vruchten.

Door middel van voedingssupplementen

Bioflavonoïden, dus ook quercetin, lossen helaas slecht op in water. Hierdoor wordt quercetine die je door middel van voedsel binnenkrijgt erg slecht door het lichaam opgenomen. Bij een normaal, gezond voedingspatroon krijgt u ongeveer 5 tot 40mg quercetine binnen. Echter, hoe meer quercetin u dagelijks binnenkrijgt hoe beter dit is voor uw gezondheid.

Om toch voldoende van deze stof binnen te krijgen, kunt u ervoor kiezen om de stof door middel van voedingssupplementen in te nemen, oftewel de Natural Super Quercetine. Doordat de Natural Super Quercetine capsules veel meer quercetine bevatten dan voedsel, krijgt u dankzij de capsules ook veel meer van deze stof binnen. Op deze pagina kunt u Natural Super Quercetine kopen.

Wat is Natural Super Quercetine All-in-One?

Natural Super Quercetine All-in-One is speciaal gedoseerd en samengesteld met een krachtige combinatie van de hoogste kwaliteit Quercetine, hoogwaardige plantaardige Vitamine D3 uit korstmos & K2 uit natto, Vitamine C uit acerola en Zink Picolinaat voor een optimale opname in het lichaam en een maximale biologische beschikbaarheid. Een groot voordeel van natuurlijke acerola Vitamine C is de krachtige samenwerking met Quercetine, daarnaast helpt het natuurlijk afweersysteem van je lichaamscellen tegen invloeden van buitenaf en heeft zo een positieve invloed op je immuunsysteem en is het tevens goed voor veel lichaamsfuncties, denk daarbij aan bloedvaten, botten, kraakbeen, energie en huid. Vitamine D3 is ook ter ondersteuning van het immuunsysteem en helpt zo het lichaam beschermen tegen infecties, behoud van gezonde botten en tanden en een gezonde celdeling. Vitamine D3 werkt het beste samen met Vitamine K2. Vitamine K2 ondersteunt de bloedstolling en draagt bij aan de normale werking van de bloedvaten en aan het behoud van sterke botten. Zink Picolinaat blijkt uit onderzoeken de beste opneembare zink en wordt driemaal beter opgenomen dan andere zink soorten, het ondersteunt het immuunsysteem, zorgt voor een goede weerstand en helpt de lichaamscellen beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Waarom Natural Super Quercetine kopen?

Bij Natural Super Quercetine All-in-One wordt de quercetine gecombineerd met natuurlijke vitamine D3 & K2, acerola vitamine C en zink picolinaat in 100% plantaardige capsules aangeboden. Dankzij deze combinatie bevat de quercetin vele ondersteunende en beschermende eigenschappen voor het menselijk lichaam. Bovendien bestaat dit voedingssupplement compleet uit plantaardige en natuurlijke stoffen, waardoor deze ook geschikt is voor veganisten.